• Kerstballentoernooi 2018

    Op zaterdag 22 december 2018 is een traditie gestart. In sporthal de Lunet hebben de senioren van NVC het nu al legendarische Kerstballentoernooi gespeeld. Het was een goede mix van sportief, fanatiek en gezellig recreatief zaalvoetbal.

    Bedankt Supermarkt Plus Bos Naarden (ja, die van al die mooie voetbalplaatjes) voor al het nodige gezonde fruit en water en natuurlijk ook gastheer Erwin Boot van sportcafé de Lunet. En last but not least bedanken wij natuurlijk de Dames van NVC voor het organiseren van het toernooi en het starten van deze traditie.

    De derde helft werd "gespeeld" in de vertrouwde NVC kantine. Super gezellig en mooi om te zien dat aankomende en jonge senioren moeiteloos een goede klik hadden met de gevestigde orde der mannelijke en vrouwelijke NVC senioren. Winnaar van deze eerste editie was team Clarence (links onder op de foto). In de NVC kantine werden zij gelauwerd met een dik verdiende taart en gouden medailles. Wat vooral de rode draad was tijdens dit illustere evenement is dat voetbal bij NVC inderdaad vriendschap is.

    Alle deelnemers wensen alle NVC-ers hele fijne kerstdagen en een zeer goed 2019.