• De langste voetbalwedstrijd van 't Gooi

  DOE JIJ OOK MEE?


  Op 29 juni dagen we jou uit om mee te doen aan de Langste Voetbalwedstrijd van 't Gooi! Waarom? Omdat NVC 30 jaar bestaat. Reden genoeg dus voor een sportief voetbalfeest!
   

  Wat gaan we doen?

  We gaan een zo lang mogelijke voetbalwedstrijd spelen. Het streven? Een wedstrijd van 9.00-21.00 uur! Tijdens de wedstrijd staan voortdurend 2 teams op het veld, waarvan de spelers worden door gewisseld. Hoe lang je speelt bepaal je zelf. We trappen af op veld 2, waar we op een half veld het record van de Langste Voetbalwedstrijd proberen neer te zetten. Daarna kan iedereen inrouleren. Het maakt niet uit hoe lang je speelt of hoe vaak. En iedereen kan meedoen.

  Elk kwartier dat we als NVC langer spelen dan een normale wedstrijd, kun je vervolgens laten sponsoren. Het sponsorformulier kun je hier downloaden of ophalen bij je trainer of in de kantine. De opbrengsten van het sponsorgeld komen uiteraard geheel ten goede van NVC.

  Kortom, een leuke en sportieve manier om én iets voor de club te doen én een voetbalfeestje te vieren. Want een feest wordt het zeker! Zo kunnen er diverse voetbalspelletje langs het veld gedaan worden en komen de DJ's van de Gooise Muziekschool vanaf 15:00 draaien. Uiteraard ontbreekt de BBQ niet welke geheel verzorgd wordt door Stefo horea grossier. Ten slotte zal niemand minder dan Johan Kettenburg, o.a bekend van het TV programma Bloed, Zweet en Tranen, van 19.00 - 20.00 de boel muzikaal op stelten zetten.

  NVC - HC Naarden
  Tevens nemen we tijdens deze Langste Voetbalwedstrijd van ’t Gooi afscheid van veld 2, dat wordt overgedragen aan onze buren, Hockey Club Naarden.

  Voor deze gelegenheid neemt een aantal bestuursleden van HC Naarden het in het voorlaatste deel van de wedstrijd op tegen het NVC Bestuur. Daarna speelt een afvaardiging van HC Naarden Heren 1 en Dames 1 tegen onze nieuwe NVC Zaterdag 1. Samen sluiten ze zo de Langste Voetbalwedstrijd af. Ten slotte wordt het veld officieel overgedragen aan de voorzitter van HC Naarden, Marc van Wijk.

  Programma
  Het programma ziet er globaal als volgt uit:

  09.00 - 09.05: Opening door voorzitter Rob Snijders en speelster Sophie de Groot
                        Start langste wedstrijd
  09.00 - 14.00: Diverse voetbalspelletjes
  14.00 - 18.00: Presentatie werkgroepen NVC
  15.00 - 20.00: Bingoloterij
  15.00 - 19.00: BBQ, geheel verzorgd door Stefo
  15.00 - 20.00: DJ's Gooise muziekschool
  19.00 - 20.00: Optreden Johan Kettenburg
  21.00 - 21.05: Trekking hoofdprijs loterij
                        Einde langste wedstrijd
                        Officiële overdracht veld 2 aan Marc van Wijk, voorzitter HC Naarden
   

  Voor wie?

  Bij NVC staan plezier en vriendschap voorop. Daarom kan iedereen meedoen. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent en of je wel of niet kunt voetballen. Je kunt je opgeven als team, als groepje of alleen. Ook als je geen lid bent van NVC. Dus neem je teamgenoten, vrienden en familieleden mee en geef je op bij je trainer of via jubileum@sv-nvc.nl!

  Om iedereen de gelegenheid te geven met het eigen team mee te kunnen doen, maken we een tijdsindeling per team. Dit schema is via de teamleiders/trainers bekend gemaakt.


  Meer info volgt in de komende weken. Tot 29 juni!