• De langste voetbalwedstrijd van 't Gooi

DOE JIJ OOK MEE?

Op 29 juni willen we jou uitdagen om mee te doen aan de langste voetbalwedstrijd van 't Gooi! Waarom? Omdat NVC 30 jaar bestaat. Reden genoeg dus voor een sportief voetbalfeest!

Wat gaan we doen?

We gaan een zo lang mogelijke voetbalwedstrijd spelen. Het streven? Een wedstrijd van 9.00-21.00 uur! Tijdens de wedstrijd staan voortdurend 2 teams op het veld, waarvan de spelers worden door gewisseld. Hoe lang je speelt bepaal je zelf. We spelen sowieso een normale wedstrijd van 2x45 minuten. Elk kwartier dat we als NVC langer spelen, kun je vervolgens laten sponsoren. Het sponsorformulier kun je hier downloaden of ophalen bij je trainer of in de kantine.

Kortom, een leuke en sportieve manier om én iets voor de club te doen én een voetbalfeestje te vieren. Want een feest wordt het zeker!

Voor wie?

Bij NVC staan plezier en vriendschap voorop. Daarom kan iedereen meedoen. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent en of je wel of niet kunt voetballen. Je kunt je opgeven als team, als groepje of alleen. Ook als je geen lid bent van NVC. Dus neem je teamgenoten, vrienden en familieleden mee en geef je op bij je trainer of via jubileum@sv-nvc.nl!

Als je je als team aanmeldt, kun je een voorkeurstijdsslot opgeven. Doe dit wel vóór 15 juni, anders kunnen we hier geen rekening meer mee houden.

Meer info volgt in de komende weken. Tot 29 juni!