• Nieuwe ingang

• INFORMATIE OVER HET NVC LIDMAATSCHAP

Contributie inning via automatische incasso

Bij het aangaan van het NVC lidmaatschap, via het invullen en versturen van het aanmeldingsformulier, machtigt je NVC tot het innen van van de contributiegelden (via Club Collect of automatische incasso) en mogelijk overige aan het NVC lidmaatschap gerelateerde kosten.

September = Arena Maand

In september houden we voor de jongste voetballertjes, dit noemen wij de Arena groep, een kennismakingsmaand.
    Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar mogen in september een aantal gratis proeftrainingen komen volgen bij NVC.
    Houd de website ieder jaar hiervoor in augustus in de gaten!

Welk soorten lidmaatschappen zijn er bij NVC?

• Voetballen in de KNVB competitie (vanaf 7 jaar en ouder)
    • Voetballen en trainen in de Arena groep (voor 4 t/m 6 jarigen, trainen doordeweeks en wedstrijden op zaterdagen)|
    • Trainen in de Arena groep (voor 4 t/m 6 jarigen, alleen trainen doordeweeks)
    • G-voetbal