• Aanmelden NVC lidmaatschap

Lees onderstaande tekst s.v.p. eerst goed door.

Lid worden van NVC kan door het volledig invullen van het aanmeldingsformulier. Dit kan via de button Aanmelden onder deze tekst.

Met het invullen van het aanmeldingsformulier machtigt u tevens NVC tot het innen van van de contributiegelden (via Club Collect of automatische incasso) en mogelijk overige aan het NVC lidmaatschap gerelateerde kosten.

September = Arena Maand

In september doen we voor de jongste voetballertjes, dat heet bij ons de Arena, weer een kennismakingsmaand. Septembermaand=Arenamaand. Jongentjes en meisjes van 4-6 jaar mogen een aantal gratis proeftrainingen volgen bij Arena-trainer Jan de Jong. Houd de site in augustus in de gaten!

Welk soort lidmaatschap kies ik bij aanmelding?

KNVB competitie voetballer (Jeugd en Senioren)
    kies bij lidmaatschap voor Voetbal en sla Clubactiviteiten over

Arena groep (jongste jeugd)
    kies bij lidmaatschap voor Vereniging en bij de Clubactiviteiten voor Arena Voetbal

G-voetbal
    kies bij lidmaatschap voor Vereniging en bij de Clubactiviteiten voor G Voetbal

Trainend Lid Jeugd (O8 t/m O12)
    kies bij lidmaatschap voor Vereniging en bij Clubactiviteiten voor Trainend Lid Jeugd

Recreanten Senioren
    kies bij lidmaatschap voor Vereniging en bij de Clubactiviteiten voor Recreanten Senioren

Trimvoetbal vrouwen
    kies bij lidmaatschap voor Vereniging en bij de Clubactiviteiten voor Trimvoetbal vrouwen

Scheidsrechter of teamleider
    kies bij lidmaatschap voor Niet Spelend en bij de Clubactiviteiten voor Vrijwilliger

Verenigingslid (ondersteunend)
    kies bij lidmaatschap voor Vereniging en bij Clubactiviteiten voor Ondersteunend Lid

Vrijwilliger(activiteiten)
    kies bij lidmaatschap voor Vereniging en bij Clubactiviteiten voor Vrijwilliger of de activiteit

• Actievoorwaarden nieuwe leden

Meld je je vóór 15 juli aan als nieuwe lid? Dan betaal je tijdelijk geen inschrijfkosten!

• Vermeld in het veld 'Opmerkingen' op het aanmeldformulier: 'Inschrijfactie 2020'

Ben je al lid en meld je een nieuw lid aan? Dan ontvang je een originele NVC Sweater met je eigen naam!

• Vermeld in het veld 'Opmerkingen' op het aanmeldformulier: 'Sweateractie, aangemeld via [naam NVC-lid]' (vul hier de naam van het NVC lid in)
    • Of laat het NVC-lid een mailtje sturen naar jo8-10@sv-nvc.nl met daarin jouw naam

Actievoorwaarden

• De aanmelding van het nieuwe lid moet uiterlijk op 15 juli binnen zijn via de website.
    • De korting op het lidmaatschap (€ 25,-) respectievelijk de sweater zijn niet in geld uitkeerbaar.
    • Bij het aandragen van meerdere leden kunnen bedragen niet worden opgeteld.
    • Deze actie geldt alleen voor het aanbrengen van nieuwe jeugdleden, exclusief trainingsleden en is niet geldig voor het aanbrengen van broertjes/zusjes.
    • De sweater wordt door NVC aangeleverd in de maat die het lid aangeeft. Voor maatadvies kun je terecht bij Sportzaak Sportief.
    • NVC behoudt zich het recht voor om te kiezen voor een alternatief als de sweater niet leverbaar blijkt.