• Mooie afsluiting Arena seizoen

Het voetbalseizoen 2020-2021 is zaterdag 26 juni 2021 voor de Arena spelertjes  afgesloten met een onderling toernooitje.

In de EL poule AS Roma, Olympique Marseille, Dortmund en Celtic, de CL poule een combiteam Milan, Juventus, Valencia en Arsenal. Leuke wedstrijdjes gezien door vele toeschouwers onder goede weersomstandigheden.

Juist op deze laatste speeldag mocht weer publiek aanwezig zijn bij de wedstrijden tijdens dit vreemde “Corona-seizoen”. Op een prettige wijze kon zodoende de veranderingen op de sportaccommodatie worden gezien. Het vernieuwde terras was een mooie plek om het ijsje en de medaille na afloop te mogen ontvangen uit handen van Cindy Curré.

Na de zomervakantie kunnen twee JO8 pupillen teams geformeerd worden, omdat veertien spelers vanuit de Arena doorgaan naar een oudere groep. In de Arena is de groep nog nooit zo groot in aantal  geweest tijdens de start van een nieuw seizoen o.l.v. trainer Jan de Jong. Wat zeker een gevolg is van de vele positieve impulsen van het huidige NVC bestuur.

Op woensdag zullen de trainingen dan ook verder op leeftijd worden ingedeeld, om de aanwas in het ledenaantal op een goede manier te kunnen begeleiden.

• 13.30-14.15 uur kinderen geboren in 2017
    • 14.30-15.15 uur kinderen geboren in 2016
    • 15.30-16.15 uur kinderen geboren in 2015

We hopen hiermee het speelplezier en de ontwikkeling in het voetbalspel van de deelnemers nog meer te vergroten.