• Met trots heb ik tijdens de Algemene Leden Vergadering de voorzittershamer van NVC mogen overnemen van John Koopmanschap. Een enorme eer en ik kijk uit om samen met hem, het bestuur en alle vrijwilligers de positieve lijn van de afgelopen jaren door te zetten en uit te bouwen!

De afgelopen jaren heeft het bestuur van John met alle vrijwilligers geweldig werk gedaan bij NVC. Het sportpark heeft een complete metamorfose doorgemaakt en op dit moment wordt nog gewerkt aan de kantine en de nieuwe kleedkamers. Daarnaast zien we, na een aantal jaren van daling, weer een stijging in het aantal leden. Tot slot staan we er financieel ook weer goed voor! Met andere woorden: NVC is klaar voor een mooie toekomst!

Onze vereniging draait grotendeels op de inzet van vrijwilligers. Wij vinden het dan ook super dat zoveel NVC'ers zich inzetten om de vereniging verder te helpen door onder andere het organiseren van evenementen, het binnenhalen van sponsoren, het bemannen van de bar, het verbouwen van de kantine en ga zo maar door. Dank hiervoor! Wil jij ook bijdragen aan de mooie ontwikkelingen en je steentje bijdragen aan NVC? Schroom niet om iemand van het bestuur of een commissie aan te spreken.

Tot slot stel ik graag het huidige bestuur van onze vereniging voor (v.l.n.r. op de foto): Feico Mol (algemeen bestuurslid), Frans Bartelet (voorzitter), John Koopmanschap (algemeen bestuurslid) en Peter de Jong (penningmeester). Wij zijn enthousiast en gemotiveerd om NVC zo goed mogelijk te besturen en zouden het mooi vinden om ons team uit te breiden met 1 of 2 personen. Heb je interesse om vanuit een bestuursfunctie je bijdrage te leveren? Spreek ons aan en we vertellen je graag meer!

Een sportieve groet,

Frans Bartelet