• Nieuwe ingang

 • Indeling teams voor het nieuwe seizoen

  Het moeilijkste deel voor de club, spelers en ouders is de indeling voor een nieuw seizoen. Er zijn zo veel factoren om te wegen, wensen van coaches en trainers, de kinderen zelf en de ouders. Om helderheid en transparantie te bieden, hebben we besloten om de indeling te maken op basis van de adviezen van de KNVB, in combinatie met feedback van de huidige trainers, leiders en coaches (voor zover ontvangen) en eigen observaties van Bestuurslid TZ en de 2 TJCs. Ondanks alle zorgvuldigheid zal het voorkomen dat de indeling op individueel niveau niet overeenkomt met de wensen of verwachtingen van kind of ouder. Wij hebben daar respect en begrip voor.

  Procedure en Publiceren Indeling

  Op 15 mei kijken we wie op dat moment staan ingeschreven als lid bij NVC. Iedereen die staat ingeschreven en waarvan in geval van nieuwe aanmeldingen de inschrijving is verwerkt en gecommuniceerd naar het  nieuwe lid, worden meegenomen in de indeling. In sommige gevallen kan blijken dat er te weinig (nieuwe) leden zijn om een werkbaar (extra) team te formeren of dat er te veel leden zijn in een geboortejaar om een werkbaar team te maken. We proberen voor iedereen een passende oplossing te vinden. Garanties op plaatsing kunnen we in sommige geboortejaren niet geven. In sommige geboortejaren zullen we moeten werken met een wachtlijst om voor dat geboortejaar een extra team te formeren. Alle aanmeldingen na 15 mei tot 1 juli worden verzameld en krijgen bericht of er direct plek is in een team of dat het kind op een wachtlijst komt. Alle aanmeldingen na 1 juli tot de winterstop komen automatisch op een wachtlijst, tenzij er in het geboortejaar van het kind plek is. Tijdens de winterstop wordt op kleine details een nieuwe indeling gemaakt om zo veel mogelijk kinderen te kunnen laten trainen én voetballen. Voor 1 juni wordt de indeling voor het nieuwe seizoen gepubliceerd op deze website en via de huidige teamleiders (voor zover van toepassing) gedeeld met de kinderen en ouders van het huidige team.

  20 mei JO8 tm JO12 via teamleiders en via deze link:

  Indeling NVC Onderbouw 23-24 website

  Klachten of bezwaar

  Klachten of bezwaar over de nieuwe indeling kunnen worden gemeld bij het bestuurslid technische zaken via voetbal-tz@sv-nvc.nl onder vermelding van naam van het kind en de aard van de klacht of bezwaar. Alleen in zwaarwegende individuele gevallen kan NVC proberen de indeling aan te passen. Dit is de enige route voor klachten of bezwaar. De trainers, coaches, leiders en TJCs geven geen antwoord op uw vragen en gaan niet in discussie.