• NVC 1 verslaat OSO in bekerwedstrijd: 4-1
    NVC heeft zich prima hersteld na de beker zeperd tegen Weesp. OSO werd vrij simpel opzij gezet: 4-1.

De Naarders bouwend aan een nieuwe ploeg voor de 4eklasse F, begon fris en wilde meteen laten zien dat de wedstrijd tegen Weesp een incident was . Eerste helft was er veel balbezit en dat resulteerde ook in enkele kansen. Maar de precisie was er voor de rust zeker niet. OSO kreeg ook enkele kleine mogelijkheden, die konden worden gecreƫerd door slordig balverlies. Rust 0-0.

Na rust hetzelfde speelbeeld. Toch duurde het tot na de wissel met inbrengen Daan Schuurman dat de ban werd gebroken. NVC ging nog aanvallender spelen met 3-4-3 formatie. Dit recept bracht meteen resultaat. Na een snelle corner was het Rida Azzuzi die na een mooie passeer-actie de bal strak voorgaf, hier hoefde Schuurman simpel tegen aan te lopen.

Na de openingstreffer was het weer Azzuzi die van zich deed spreken. Een mooi opgezette aanval werd binnen de 16 meter onderbroken wegen een overtreding. Boris Havik schoot de toegekende strafschop binnen: 2-0. Tussentijds moest prima doelman Pieter Verweij een keer handelend optreden en gaf zijn prima partij extra cache. Toch moest Verweij eenmaal buigen, toen NVC dacht de wedstrijd binnen te hebben en hierna ook te handelen door gemakzuchtig te worden. Een goed uitgevoerde counter werd het nog even spannend qua stand: 2-1. Direct na de aansluitingstreffer was het weer Boris Havik die de bal op de rand 16 mtr kreeg en fantastisch inschoot: 3-1. Het werd ook nog 4-1 door wederom Daan Schuurman. Het was een verdiende overwinning voor NVC in een leuk en sportief duel die uitstekend werd geleid door arbiter Braakman. De laatste bekerwedstrijd voor NVC is zaterdag op Crailo bij FC Hilversum. Een prima krachtmeting, en leermoment aan het einde van de voorbereiding tegen een prima 3e klasser.