• NVC Academy gaat op 13 september van start

Wil je je blijven ontwikkelen als voetballer? Schrijf je dan vanaf juli in voor de NVC Academy.

De NVC Academy is de perfecte aanvulling op je normale training en wedstrijden. Behalve techniektraining (balbehandeling, bewegingen en tactisch inzicht) wordt er ook aan de sociale training (mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid) aandacht besteed. De voetbalschool is voor alle jongens en meisjes vanaf O8 t/m O14, die de ambitie hebben om onder leiding van ervaren trainers te willen leren voetballen en hun voetbalkwaliteiten bij te schaven. Het maakt niet uit of je wel of niet lid bent van een voetbalvereniging of welk niveau je hebt. Doel = leren !

Deze NVC Academy, bestaande uit 8 lessen per cyclus, worden (ook tijdens schoolvakanties) georganiseerd /verzorgd door een professionele NVC-staf en vindt plaats op zondag van 11.00 uur tot 12.00 uur op het kunstgrasveld van NVC. De start van de Academy zal zijn op zondag 13 september en op zondag 1 november zal de laatste les van de eerste cyclus zijn. Om hierna in de maanden maart en april 2021 de tweede cyclus te geven van 9 zondagen, start vanaf zondag 7 maart.
    De aanmelding loopt via de website vanaf medio juli 2020.  Er zijn kosten aan de deelname aan de NVC Academy verbonden,  er zijn twee mogelijkheden: strippenkaart en losse deelname. De hoogte van de kosen van de strippenkaarten en de losse deelname zal nog worden gecommuniceerd . De bijdrage dient voor aanvang van de deelname te worden voldaan.  Houd de webiste van NVC in de gaten voor meer informatie.