• NVC EK poule van start!

Het EK voetbal gaat alweer bijna van start! En ja, Nederland is er dit jaar weer bij. Helaas mogen we zelf nog niet beginnen met de competitie, maar het gevoel om te winnen, heeft iedereen natuurlijk gemist. Daarom organiseren wij, ‘de NVC – EK Poule’. We gaan kijken wie de meestervoorspeller is en wie er straks met een mooi geldbedrag het toernooi afsluit.

Als jij uiteindelijk de meeste punten bij elkaar weet te verdienen, ga jij naar huis met een prachtig geldbedrag! Ook voor de tweede en derde plek is natuurlijk een mooie prijs te verdienen. Er zijn wel een aantal voorwaarden om mee te mogen doen met de wedstrijd.

• Kosten om mee te doen zijn €5,- per persoon (wordt betaald d.m.v een tikkie)
    • Je moet op de startdatum van het EK 18 jaar of ouder zijn;
    • NVC senior lid zijn of ouder/verzorgen van een NVC jeugdlid
    • Deadline om in te schrijven is 4 juni 2021

Hoe gaat het in zijn werk?
    We werken met de app ‘Scorito’, deze is te downloaden in de App- of Play store.

• Na betaling krijg je een uitnodigingslink om mee te doen;
    • Je maakt een account in de app van Scorito;
    • Voor 11 juni voorspel je de uitslag van 36 groepswedstrijden. Daarnaast kies je 4 topscorers voor de groepsfase en een toernooiwinnaar;
    • Na de groepsfase voorspel je ‘per ronde’ in de knock-outfase de uitslagen en opnieuw 4 topscorers;
    • De tussenstanden en de uiteindelijke winnaar worden automatisch door de app bijgehouden.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: dennis.bosch99@gmail.com
    Geef in je mail aan dat je mee zou willen doen met de NVC EK Poule en laat weten naar welk telefoonnummer het tikkie gestuurd mag worden. Als de betaling binnen is, wordt de uitnodigingslink via WhatsApp verstuurd.

Voor vragen en voor hulp bij het gebruiken van de app, kun je bellen naar: 06-41793556