• NVC G-voetbal ontvangt KNVB waarderingsprijs

Afgelopen vrijdagavond waren zo’n tachtig mensen die het G-voetbal een warm hart toedragen, te gast op een KNVB congres in Zeist. Hier bespraken zij hoe het G-voetbal nog beter op de kaart kan worden gezet.

Voor het congres waren 30 clubs uitgenodigd die hun zaken goed voor elkaar hebben op het gebied van G-voetbal. NVC was hier één van. Naast een inspirerende sessie waar volop ideeën werden uitgewisseld, werd een aantal clubs door de KNVB extra in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een waarderingsprijs voor de wijze waarop zij het G-voetbal binnen hun verenigingen verder hebben geholpen.

NVC is er trots op één van de gelukkigen te zijn. De waarderingsprijs bestond uit een bloemetje, een tas met ballen en kaartjes voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal.