• NVC is druk met voorbereidingen nieuw seizoen

Van onze technisch manager Frank Spermon

NVC is druk bezig om de technische staf binnen de jeugdafdeling neer te zetten voor 2022-2023.

Waar we als club druk bezig zijn geweest met het organiseren van activiteiten voor de jeugd, naast de competitiewedstrijden, richten we onze vizier al verder richting het volgende seizoen.

Het is ook daarom dat wij ontzettend blij zijn om mede te delen dat we erin geslaagd zijn om al enkele posities binnen de jeugdteams in te vullen.

Een van de belangrijke pijlers binnen onze club zijn de kernwaardes. Wij geloven er in dat we het voor en vooral met elkaar moeten doen. Alleen op deze manier kunnen wij als NVC de best mogelijke opleiding voor onze spelers/speelsters bieden op alle facetten en bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Om die reden zijn wij zeer content om de volgende trainers aan jullie te presenteren. Komende periode zal gebruikt worden om de onderstaande staf aan te vullen, deze gesprekken zullen z.s.m. volgen:

JO17:                                      Lars Visser

JO15:                                      Robin van den Does

*Met Robin v.d. Does halen we een ervaren jeugdtrainer woonachtig in Bussum. Robin is de huidige trainer van JO16-1 bij SDO. Robin welkom bij NVC !

JO13:                                      Simon Vroege

Keeperstrainer O8-O13:            Yannick de Exter

Keeperstrainer JO14-JO18:        Vacant

Trainers JO8-JO12:                   Volgt nog !

Technisch Manager/HJO:           Frank Spermon

TC:                                         Lars Visser

TC / O8-O10:                          Alexander Hilberts

TC / O11-O12:                        Colin de Jonge

Arena’s:                                  Sport Advies Groep

De Sport Advies Groep zal NVC ondersteunen in trainingen en bij de doelen die de club wil behalen.

Het komende jaar zal NVC  voor tal van uitdagingen komen te staan. Een periode van kansen, waarin we graag een stapje harder zetten om elkaar (en anderen) te helpen. Wilt u de club helpen op voetbalgebied ? Stuur een mailtje naar tjc@sv-nvc.nl

Het aankomend seizoen zullen wij ons jeugdvoetbalplan gaan fine-tunen. Met onder andere de bovenstaande mensen, de coördinatoren, het bestuur en alle andere vrijwilligers zijn wij ervan overtuigd volgend seizoen weer bij te dragen aan de ontwikkeling van alle kinderen. Want samen zijn we herkenbaar, samen zijn we sterk en samen komen we verder.
    Wij zijn een club die waarde hecht aan wie we zijn en wat we doen. Gericht op de ontwikkeling en het plezier van al onze leden. Voetbal is plezier en plezier heb je bij NVC !!

Afscheid !

Niels Savenije zal na vele jaren NVC gaan verlaten als trainer. Een periode waar hij vele leeftijdsgroepen heeft getraind en begeleid. Met vele successen achter zich gaat hij zich richten op zijn maatschappelijke carrière en mooie gezin. Niels bedankt namens NVC en alle spelers die jij onder je hoede hebt gehad topper !

Jan de Jong willen we ook graag bedanken voor zijn inzet bij de Arena’s bij NVC. Jan all the best !!

Met vriendelijke sportgroet,

Frank Spermon