• NVC JG2 beleeft fantastische middag als Team van de Week

    De zon scheen, bedrijf van trainster Harriet als balsponsor, trainingshirts als verrassing bedrukt met logo (waarvoor enorme dank!!), de perfecte dag voor de JG2 om team van de week te zijn.

    Na een beetje voetballen op ons trainingsveld, gingen we richting de kleedkamers voor foto’s met Zaterdag 1. Eerst maakten we kennis met de nieuwe trainer/coach van Zaterdag 1, Frank, daarna kwamen de mannen naar buiten, best een beetje spannend. Maar het ging super! Naast een foto voor de website, bleven de mannen ook nog even voor een foto voor de 2 pechvogels van het team. Bjorn, die binnenkort geopereerd moet worden en Mike, die door zijn ziekte nog steeds niet terug is bij ons team. Voor sommige van de JG2 spelers, was het allemaal iets teveel, echte teammannen!

    Toen het juiste muziekje gevonden was liep de JG2 samen met NVC en KVVA het veld op, naar de middenlijn. Een opstelling, handen schudden, Champions League-waardig! En zo heeft de JG2 dit ook ervaren! De scheidsrechter floot en toen hebben we, gesplitst in 2-en, beide keepers onder vuur genomen. Eén van de schoten was zo hard, dat de spelers van KVVA, de speler in kwestie wel in hun team wilden, want bij hen schoot niemand zo hard.

    De eerste helft afkijken en een heerlijke tafel patat sloten de leuke middag af. Oh nee! Elke speler kreeg ook nog, een door coach Frank en aanvoerder Pieter gesigneerde, oorkonde als herinnering.

    Zaterdag 1 heeft er zeker weten 14 nieuwe fans bij!