• NVC JO13-1 Degradatie een feit? Apatische tweede helft nekt NVC!

  Een wedstrijd d'r op of d'r onder. Zowel Argon JO13-1 als NVC JO13-1 zakken in de tweede competitie helft naar de onderste regionen van de ranglijst. Bij winst zou NVC nog een plekje kunnen klimmen.
  De NVC selectie is de laatste weken echter niet in staat om met het mes tussen de tanden en een beetje techniek de tegenstanders te bestrijden.

  De eerste helft ging redelijk gelijk op. Dan was NVC weer eventjes iets dominant en dan weer Argon. In zo'n fase dat NVC licht aan het drukken was werd er geschoten op doel. De bal kwam terug en Toon stond hoog en pikte de bal vroeg op, schoof de bal in op Roel, kwam bij Timo en die schoot met een prachtige knal de bal in de verre hoek! 1-0!

  Daan wist met een vrije trap nog gevaarlijk te worden, maar de keeper van Argon tikte de bal weg. Daarna was het over.

  Matthew wist de voorsprong tot de rust te verdedigen met een mooie redding. Bij het fluitsignaal kreeg hij bedankjes van bijna al zijn teamgenoten.

  Na afloop vertelde Niels dat het heel stil was in het kleedlokaal in de rust. Waar je van een team dat in een DO or DIE wedstrijd op voorsprong staat zou verwachten dat de adrenaline voor een positieve vibe zou dienen te zorgen.

  In de tweede helft was niets van een over mijn lijk mentaliteit te merken. Argon nam het heft in handen. NVC werd eerst nog gered door een carambole via de paal tegen de andere paal eruit! Maar vervolgens maakte Argon snel gelijk, 1-2 en 1-3 waarbij Argon een mooie inswingende corner liet zien!

  Tja, velen hadden het er moeilijk mee, spelers, ouders en begeleiding. Het meest positieve dat te horen was, was dat de komende JO13 lichting het in ieder geval iets makkelijker gaat krijgen.

  Met nog drie hele zware duels in het vooruitzicht dreigt een deceptie en lijkt degradatie niet te voorkomen.