• NVC JO13-1 Heeft het dieptepunt van het seizoen achter de rug!

  Een prachtige koude herfst ochtend. Even de ruiten krabben op de oprit, verzamelen bij de ABRI, met een colonne van zo'n acht wagens naar Amsterdam om daar tot de conclusie te komen dat er bij de club niet geparkeerd kan worden. De selectie uit de auto's en collectief op zoek naar een parkeerplaats aan de andere kant van het spoor Amsterdam-Utrecht. Samen hebben we zo'n 40 euro in de locale schatkist gedoneerd.

  Tijdens de warming up maakte Niels de prachtige foto. Niels benoemde de warming up het hoogtepunt van de dag.

  De wedstrijd was tegen FC Amsterdam JO13-2, stijf onderaan met geen enkel punt uit 7 wedstrijden. Jip en Imre ontbraken vandaag. Kirsten uit de O12 kwam ons uit de brand helpen en werd meteen man van de Match. Kisten bleef er voor gaan en probeerde te blijven voetballen.

  Ik denk dat u hem al voelt aankomen. De wedstrijd werd met 1-0 verloren. In de openingsminuten van de wedstrijd kreeg FC Amsterdam een hoekschop. De handschoenen van Matthew plakten nog niet voldoende, en de bal kwam daarmee voor de voeten van een Amsterdammer. 1-0.

  Daar waar NVC had moeten gaan voetballen, het veld groot moest maken en combinerend de oplossing had moeten vinden, gingen de mannen mee in de malaise van de tegenstander. Alle ballen door het midden, en peer hem maar weg.

  Drie dikke kansen had NVC uiteindelijk in de hele wedstrijd, maar het paste in het beeld dat deze niet verzilverd werden. Zo bleef de gehele wedstrijd de 1-0 op het scorebord.

  De meegereisde supporters vroegen zich hardop af wat er over deze wedstrijd te schrijven viel. Maar een supporter ben je in voor- en tegenspoed! Uit de Arena galmt bij de wedstrijden nogal eens \"Every little thing is gonna be all right\"
  Volgende week rapporteren we vast wel weer goals!