• NVC JO13-1 Snakt naar Seizoenseinde, nu echt in degradatienood!

  Toch maar een verhaaltje......

  Vandaag kwam Swift op bezoek. De heenwedstrijd was een heel bijzondere dag. Weten we het nog, team tas vergeten, schoen vergeten, extra ritje Muiderberg - Amsterdam, Clubofficial van Swift die op tijd moest beginnen, 0-1 voorsprong en een 2-1 verlies na een buitenspel doelpunt waarna Niels van het veld werd gestuurd!

  Swift stond een puntje onder ons. Vandaag konden we de degradatie zone misschien een beetje verlaten!

  Het liep anders dit weekend. Swift was vanaf het begin beter, en nam het initiatief. NVC hield het nog even droog. Maar waar NVC een van de minst gepasseerde verdedigingen uit de competitie was, vliegen de ballen er de laatste weken volop in.

  NVC hielp Swift in het zadel door een te zachte terugspeelbal waar de Swift spits dankbaar gebruik van maakte. Heel beheerst omspeelde hij Matthew en rondde netjes af. 0-1! Er knakte iets bij NVC. Nog één keer kreeg het een vrije trap bij de 0-1 stand, die de keeper van Swift onder de lat vandaan tikte. Daarna was het op. Waren we nog onder de indruk van de Cordial Cup of moe van deze Cordial Cup?

  Nagenoeg alle duels werden verloren en combinaties waren er niet meer te zien. Wel scoorde Swift heel gelijkmatig. 0-2 bij rust en 0-4 aan het eind. Waar andere teams beter worden in het seizoen zakt NVC naar een bedenkelijk nivo.

  Tot overmaat van ramp pakken de degradatiekandidaten volle overwinningen! FC Amsterdam won van Roda, en Swift weten we. We staan nog maar 2 punten van de laatste plaats. Hoe keren we het tij?