• NVC JO13-1 Steelt op het nippertje een punt in eigen huis!

Waar staan we nu echt? 1 winst partij, 2 gelijke spelen en 3 verliespotten, maar twee van deze verliespotten tegen de nummer 1 en 2 uit de competitie.

Een duel in de middenmoot tegen Pancratius, 2 punten voor NVC, bij winst vestigen we ons definitief in de middenmoot, bij verlies komen de onderste regionen in zicht.

NVC legde een verschrikkelijke wedstrijd op de mat. Pancratius heerste op het middenveld, alle duels werden door onze gasten gewonnen. Soms wel erg gemakkelijk. Aanvalsgolf na aanvalsgolf denderde op de NVC defensie af.

Linie van de match was deze NVC achterhoede. Camiel en Tijs neutraliseerden de flanken en Daan en Roel vormden een solide slot op de deur. Twee maal kwam Pancratius er door maar stond Matthew op zijn post.

Het ontbrak Pancratius aan scorend vermogen, dat lijkt ook in het doelsaldo op de ranglijst terug te vinden. 0-0 met rust.

De tweede helft ging verder waar de eerste was geƫindigd. NVC dacht er even uit te komen maar al snel werd de bal ontfutseld. De verdediging schakelde iets te laat. Matthew redde de eerste inzet van Pancratius, had bijna de rebound ook maar Pancratius mocht verder, en scoorde uit de scrimmage. 0-1!

Het duel leek gespeeld. Roel werd het middenveld op gedirigeerd en iets later zelfs de spits in geschreeuwd. Er leek even wat meer dreiging te ontstaan. NVC kwam er iets uit.

Een lange bal in de verdediging van Pancratius zorgde door het jagen voor paniek. De laatste man, in de dekking, speelde terug op de keeper en die pakte hem op!

Vrije trap net binnen de 16. Het centrale duo Daan en Roel achter de bal. Iiiindireeeectt, indiiireheehect!!! Daan tikte en Roel peerde hem in de rechter bovenhoek! 1:1!!!

Werden de vorige twee gelijke spelen in de slotfase \"verloren\" nu \"won\" NVC het gelijke spel. Resultaat hetzelfde, gevoel heel anders.

Maar snel vergeten deze wedstrijd. Allemaal eiwitshakes drinken en het krachthonk in!