• Nieuwe ingang

• NVC JO13-1 Zeeburgia te sterk, 60 minuten verdedigen!

Vandaag uit bij Zeeburgia. 2e in de ranglijst, alleen verloren van de onbetwiste lijstaanvoerder Sporting Martinus. Verder alles gewonnen.

Een straffe wind mee in de eerste helft voor NVC. Daar had Zeeburgia iets op gevonden, een veel te zware bal (b-tjes). Niet dat dat het verschil heeft gemaakt maar vervelend was het wel.

Compact spelend was er eigenlijk niet veel aan de hand. Zeeburgia probeerde het combinerend uit elkaar te spelen maar dat lukte niet heel erg. NVC kreeg een hoog ingespeelde bal op de linksbuiten van Zeeburgia niet weg en daardoor viel de 1-0. De 2-0 werd kado gedaan aan Zeeburgia. Rust met 2-0 achterstand.

De tweede helft met zowaar een gewone bal tegen de wind in. NVC moest blijven verdedigen. De 3-0 viel uit een corner. Zeeburgia kreeg nog een penalty, de speler nam een Ronaldo aanloop, 3 stappen naar achter en een opzij. Maar niet iedereen is Ronaldo en wij hebben Matthew. Mathew kon het rollertje zo uit de hoek halen!

Het bleef bij 3-0. Snel vergeten en op naar de volgende duels!