• Nieuwe ingang

• NVC JO17-1 pakt koppositie

Met een door blessures IJay, Jip) en vakanties (Sam, Pjotr) getekend team heeft NVC JO17-1 een prachtige 0-2 overwinning op koploper Baarn behaald. Met Pieter, Thijs, Joeri, Frank, Mees uit de JO16-1 en Berend en Jaimy uit JO17-3 stond er een team dat voor elke meter streed. Tweedejaars spelers Bas, Wouter en Max namen het team op sleeptouw en Baarn kwam er in de 1e helft eigenlijk nauwelijks aan te pas. En áls er al een kans kwam dan stond keeper Pieter op zijn post. Ondertussen had Mats al een keer gescoord en door opnieuw een prachtige steekbal van Musa kon diezelfde Mats de score verdubbelen. In de tweede helft kreeg NVC legio kansen, leek een bal over de lijn te zijn, onthield de scheids NVC een ogenschijnlijk terecht strafschop, maar wist ook Pieter wederom met twee prachtige reddingen zijn doel schoon te houden. Met deze overwinning neemt NVC de kop over van Baarn. Volgende week de derby tegen BFC JO17-2. Mooie teamprestatie, jongens!