• NVC krijgt een 0-23 team

Dit seizoen gaat NVC meedoen met een mini-competitie voor jongens onder 23 jaar. De verenigingen deelnemen zijn: FC WEESP, BFC, ABCOUDE en NVC.

De aftrap voor deze competitie werd gehouden bij FC WEESP. Doel voor alle verenigingen is het laten integreren van junioren met het senioren-voetbal. Daarnaast kan het een motivatie zijn om extra je best te doen om een plekje in dit team te veroveren. Dus speciaal voor spelers die graag willen en eventueel de capaciteiten hebben om bij de senioren op niveau kunnen voetballen. Het team zal bestaan uit spelers van de zondagselectie, O19-1 en zaterdag 2 senioren.

Onder leiding van Joeri van Gelder
    Het team wordt samengesteld door onze senioren-hoofdtrainer Joeri van Gelder, 019-1 trainer Olav Westerink en TJC bovenbouw Johan van den Bosch. Coaching en begeleiding is in handen van Joeri van Gelder.

Speeldata
    De volgende speeldata zijn vastgesteld:

• Dinsdag 4-12-18  NVC - ABCOUDE - 20.15 uur
    • Woensdag 23-1-19   FC WEESP - NVC
    • Dinsdag 26-2-19   NVC - BFC
    • Dinsdag 19-3-19   ABCOUDE - NVC
    • Dinsdag 16-4-19   NVC - FC WEESP

Zet de data al vast in de agenda. Aanvangstijd van de wedstrijden is tussen 20:00 uur en 20:30 uur.

De laatste speelronde wordt in een later stadium bepaald door de deelnemende verenigingen.

Spelers
    De volgende spelers zijn uitgenodigd en worden disndag 4 december om 19.15 uur verwacht in de kantine bij NVC:

1  Pieter Verwij

2  Sam Thole

3  Berend Bongers

4  Luuk Willemse

5  Thijs Boesschoten

6  Max Snijders

7  Jay Karamat Ali

8  Odai Disi

9  Zakaria Lamhamdi

10 Soufyan Azzahi

11 Kevin Duman

12 Sjoerd Peters

13 Dennis vd Bosch

14 Thijs Schuurman

15 Martijn Degekamp

Coaches: Joeri, Olav en Johan

Vragen?
    Heb je vragen? Mail tjc@sv-nvc.nl.