• NVC O13-1 - Waterwijk O13-1 1-0 (1-0)

Op zaterdagmorgen vroeg 16 september de derde poule wedstrijd tegen Waterwijk O13-1 (Hoofdklasse B) zou het wel heel lastig worden, was dan ook de inschatting. De wedstrijd tegen Waterwijk was ook een vechtwedstrijd voor NVC O13-1, voetballend de mindere maar op karakter werd er een 1-0 overwinning uit het vuur gesleept. De vroege 1-0 van Timo, na goed voorbereidend werk van Senna werd met man en macht verdedigd en over de streep getrokken. NVC O13-1 speelde wederom niet goed, maar er werd gestreden voor elke meter in een behoorlijk hoog tempo. Waterwijk O13-1 leek over betere voetballers te beschikken, maar toonde zich onvoldoende een team.
    Bij NVC O13-1 lijkt dat teamverband, de teamspirit juist te groeien. Het voetbal moet en mag beter, maar het begint bij inzet en dat toonde NVC O13-1 tegen Waterwijk. Als de getalenteerde selectie van NVC O13-1 nu ook weer gaat voetballen, dan valt hopelijk alles samen. Juist op tijd als op 23 september de competitie begint. Uit tegen Hoogland. We gaan het zien!