• NVC overtuigt en wint wéér! 5-2 (2-1)
    Het is een knappe prestatie: als promovendus in de Eerste Klasse na 5 wedstrijden op een gedeelde tweede plaats staan met maar liefst 12 punten. NVC 1 doet 't!

Daar leek het vanmiddag trouwens het eerste deel van de wedstrijd niet op. Na een zwakke start kwam NVC op een 0-1 achterstand. Het duel kantelde na de 1-1 van Roberto Randami in de 25e min echter in het voordeel van NVC. De ploeg van Joeri van Gelder creëerde kans op kans en kwam in de 35e min verdiend op 2-1 via Don Day, die koel bleef toen hij alleen op de keeper af ging. Net voor rust nog een fantastische redding van Surainy Carolus, waardoor NVC met een 2-1 voorsprong de kleedkamer op zocht.

Na rust een NVC dat streed én goed voetbalde en uitliep via prachtige doelpunten van Soufyan Azzahi (na een geweldige actie van Oseanu Doorn) in de 57e minuut: 3-1. Niet veel later zorgde Ali Coban voor de 4-1. In de 86e min was er wederom een geweldige individuele actie, dit keer van Servanio Martina. Hij stelde Ali Coban in staat om 5-1 te maken. Hillegom deed in de slotminuten nog iets terug met de 5-2 maar dat was slechts voor de statistieken. Vandaag was duidelijk dat er één ploeg voetbalde voor de winst, en dat was NVC.

Volgende week de lastige uitwedstrijd bij het tot nu toe ongeslagen Boshuizen in Leiden, aanvang 14.00u.

#forzanvc #eenteameentaak #svnvc #naarden

NVC 1