• NVC programma 15 januari

Hallo NVC leden en bezoekers van NVC,

Hieronder de berichtgeving vanuit de KNVB van dinsdag 11 januari om 15:00 uur over (onder meer) het programma van zaterdag 15 januari.

Besluit veld- en zaalvoetbal
    Alle competitiewedstrijden die gepland staan tot en met vrijdag 21 januari voor het veldvoetbal vervallen.
    Na de persconferentie van 14 januari volgt meer informatie.

Algemeen
    Vanaf 11 januari 2022 is voetballen op sportaccommodaties mogelijk, in teamverband voor jongeren tot en met 17 jaar, tussen 05.00 en 20.00 uur en voor 18 jaar en ouder tussen 05.00 en 17.00 uur. De interpretatie van deze regeling betekent in de sport brede uitwerking van deze leeftijdsgrens, dat jeugdteams (tot en met onder 19) mogen trainen én onderlinge wedstrijdjes mogen spelen op de club.

Voor iedereen vanaf 18 jaar is buiten sporten toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand. Een trainer mag zich op 1,5 meter afstand slechts op één tweetal richten. De trainer mag zich dus niet verplaatsen van tweetal naar tweetal.

De horeca bij NVC is gesloten.