• Nieuwe ingang

 • NVC verwelkomt Rob Overkleeft als nieuwe Hoofd Opleidingen

  Met trots kondigen wij met ingang van het nieuwe seizoen 2024-2025 de benoeming aan van Rob Overkleeft als Hoofd Opleidingen.

   

  Rob brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee, met een indrukwekkende staat van dienst als o.a. trainer/ coach en Hoofd Opleidingen bij clubs als NVC, Laren, Zuidvogels, Baarn, Hooglanderveen en als docent bij de KNVB. Momenteel is Rob Technisch Coördinator van de breedteteams onderbouw en trainer/ coach JO8 selectie van Victoria.

  Rob zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en implementeren van het technisch voetbal beleid, met een focus op zowel prestatie als plezier. Zijn aandacht zal ook gericht zijn op het aantrekken en opleiden van jeugdtrainers en het bevorderen van een vlotte doorstroom van jeugdtalent. Verder zal hij als intermediair gaan fungeren tussen NVC, de KNVB en partnerclubs.  Rob zal nauw samenwerken met Olav Westerink, die zich ontfermt over de oudere jeugd vanaf 13 jaar en de doorstroom naar de senioren.

   

  De ervaring die Rob heeft opgedaan bij verschillende clubs in de regio, en zijn positie als voetbaldocent bij de KNVB maken hem uitermate geschikt voor deze positie.

   

  NVC kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking en is ervan overtuigd dat Rob een waardevolle aanwinst zal zijn voor de verdere ontwikkeling van de jeugdopleiding binnen de club.

   

   

  *Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: voetbal-tz@sv-nvc.nl

  Automatische concepten 1