• Nieuwe ingang

• NVC veteranen bereiken finale in 7x7 toernooi Zuidvogels

Vrijdagavond 28 augustus gingen onze veteranen ( 45+) vol goede moed richting Huizen, na 175 dagen weer de wei in voor een echte wedstrijd en dan gelijk drie! In een poule voor 30+ aan de bak, immers oefenen tegen betere en jongere tegenstanders zou ons in de competitie van pas komen. Eerst HuizenBeach tegen Veteranen Beetjes (Zuidvogels 35+), deze werd gewonnen door HuizenBeach met 2-0. Toen wij tegen Zuidvogels 35+, binnen 10 seconden stonden we met 1-0 achter. Ach ja, we waren al begonnen? De ruggen gerecht, de korte mouw nog verder omhoog en twee keer in de handen gespuugd. Erwin, 2x Rutger en Richard zorgen voor enorme blije gezichten en vreugde. 4-1 eindstand. Niet dat we het beseften, maar een gelijkspel tegen Huizenbeach zou ons in de finale brengen, immers +3 om +2. Huizenbeach leek absoluut geen 30+, maar dat kon de pret niet drukken. Met een zaadbal waar eigenlijk geen pass mee was te geven moest het geklaard worden. Twee enorme kansen voor René, prachtige reddingen van keeper Klaas en gedegen spel van de anderen zorgde voor het gewenste resultaat, 0-0.
    Drie kwartier wachten, de finale was natuurlijk de slotwedstrijd. Goonsquad de tegenstander en ze lieten op het veld zien dat ze duidelijk de terechte nr 1 in de andere poule waren. Tegenhouden was het devies en gokken op een snelle uitbraak. Tegenhouden ging nog redelijk, counteren wat minder. Na een prachtige aanval kwamen we 1-0 achter, aan de 2-0 ging een overduidelijke overtreding vooraf maar scheidsrechter Jan vloot niet. Wel aan de andere kant toen Jeroen prachtig scoorde, afgekeurd. Tegen het einde moest Klaas nog 1 keer de bal uit het net halen, 3-0 verlies maar een verdienstelijke 2de plaats en de verwachtingen voor komend seizoen kunnen positief worden bijgesteld.