• JO16-JO19 openen het jaar met Oliebollentoernooi

Donderdag 3 januari werd er afgetrapt voor het Oliebollen zaalvoetbaltoernooi J016 t/m J019. 25 jongens schreven zich in afkomstig uit de J016-1, J017-2, J017-1 en J019-1. Doel van dit inmiddels befaamde toernooi is een mooie start maken in het nieuwe jaar en met elkaar een leuk voetbaltoernooi spelen.

De teams bestonden uit:

• Barcelona met Enes,Musa,Kane,Daan, Emre,Hugo en Julian.
    • Bayern München met Nicola,Mees,Mats, Hidde, Willem en Sam
    • Liverpool met Stijn,Jip,Quinn,Tobias,Bas en Pjotr
    • Manchester City met Joeri,Frank,Sem,Damian,Thijs en Max

Na 3 wedstrijden ging het gelijk op, waarbij iedere ploeg 1x won, verloor en gelijkspeelde. Iedere ploeg eindigde dus met 4 punten.

Het  was uiteindelijk Barcelona dat met een doelsaldo van +8 eerste werd in de poule. Bayern werd nipt 2de met +7 punten.

Na de middag werden de teams opnieuw ingedeeld er werd er een nieuwe competitie gespeeld.

De teams bestonden uit :

• Barcelona met Mees,Emre,Quinn,Sem,Joeri,Max en Julian
    • Bayern München met Kane,Frank,Tobias,Hidde,Jip en Mats
    • Liverpool met Daan, Sam,Bas,Damian,Musa, en Stijn
    • Manchester City met Hugo,Willem,Pjotr,Thijs,Enes en Nicola

Nu was het Bayern dat met 6 punten en een iets beter doelsaldo dan Liverpool - dat ook eindigde met 6 punten  - met de eer ging strijken.

Beste speler van dit toernooi was Thijs Boesschoten uit de J019-1 die nipt voor Musa Donzo uit de J017-1 de eer kreeg. Beide spelers vielen op bij de trainers door hun vele doelpunten en goede spel gedurende dit toernooi.

Noemenswaardig is nog de prestatie van Kane Splinter uit de J017-1, die zowel in de ochtend als in de middag op de foto mocht voor de 1e plaats.

De mooiste actie werd gemaakt door Enes Aksoy (J016-1). Deze jonge speler maakte een prachtige akka door de benen van de tegenstander.

Het grootste aanstormende talent kwam ook uit de J016-1: Stijn Alting Siberg. Deze jonge - eigenlijk nog J015 speler - speelde een sterk toernooi en viel op bij de trainers.

Tijdens het toernooi werden oliebollen beschikbaar gesteld door Bakker 't Stoepje uit Naarden, samen met Jan van 't Land.

Zonder de vrijwilligers was deze mooie voetbalmiddag echter niet mogelijk geweest.  Dank je wel Jesse, Olav, Daan, Thijs, Dennis en Johan voor de organisatie.