• Ook balsponsor worden? Nog slechts 2 wedstrijden beschikbaar!

Er zijn nog slechts 2 wedstrijden beschikbaar! Scoor dus snel één van de laatste plekjes en neem contact op met hoofdtrainer Frank Spermon via fspermon@talpa.tv of 06-55699101

***

Wees er dus snel bij! Wie weet zien we jouw bedrijfsnaam straks rondom een thuiswedstrijd van NVC!

Komend seizoen speelt NVC zaterdag 1 in de 4e klasse F van het zaterdagvoetbal.

Om het een en ander te kunnen faciliteren voor de selectie zijn we op zoek naar wedstrijdbalsponsors.

Voor slechts €125 wordt je al balsponsor!

En daar krijg je natuurlijk ook wat voor terug:

• Jouw wedstrijdbal wordt aan een competitiewedstrijd gekoppeld
    • PR op de website en Facebook, met een korte artikeltje over de sponsor en koppelingen naar je website
    • Gedurende het hele seizoen een bordje in de kantine naast een bal
    • Tweemaal in het seizoen een sponsormiddag op NVC met drankje en koud buffet. Tijdens deze middag vertellen de hoofdtrainer en aanvoerder iets over de selectie en de komende wedstrijd. Tevens kunnen de sposoren de wedstrijd  bijwonen en krijgen zij een drankje na de wedstrijd met instroom staf en spelers. De sponsormiddagen zullenzijn op zaterdag 23 november en zaterdag 4 april.

Interesse? neem dan contact op met hoofdtrainer Frank Spermon via fspermon@talpa.tv of 06-55699101

Sportieve groet,

Spelers en staf NVC Zaterdag 1