• Nieuwe ingang

 • Beste NVCers,

  Het nieuwe voetbalseizoen gaat bijna beginnen!

  In de week van 21 augustus 2023 starten de trainingen voor de JO8 t/m de JO18 teams.

  JO8 t/m JO 12 traint op maandagen en woensdagen van 17:30 tot 18:30. JO13 en ouder worden via de teamapp geïnformeerd over de tijden end dagen.

  Vriendelijk verzoek aan de ouders van de (jongste) jeugd is om hun kind (of kinderen) minimaal 5 minuten voor aanvang van de training aan wezig te laten zijn.

  Op maandagen traint de jeugd in circuitvorm met bepaalde thema's als aanvallen, verdedigen en omschakelen. Elke trainingsvorm duurt 15 minuten, daarna wordt gedraaid naar een andere vorm in het circuit. De 4 trainingsvormen in het circuit worden telkens 2 keer herhaald. Op de eerste maandag leren de kinderen de vorm kennen, de tweede maandag kennen ze de vorm al en is er meer tijd en aandacht voor de trainingsvorm zelf.

  Op woensdagen zijn de trainingen meestal minder vorm-vast maar in voorbereiding op de zaterdagwedstrijd.

  Plezier en leren staan voorop tijdens de trainingen. Wel verwachten we dat de kinderen met gezonde motivatie op de training verschijnen en spreken we ze, indien nodig, individueel aan op hun inzet. Voetbal is een teamsport, daarbij is inzet van iedereen belangrijk.

  LET OP: Vanaf dit seizoen verwachten wij van alle (jeugd)leden dat ze trainen in officiële NVC trainingskleding. Aanbevolen wordt een trainingsbroek, een trainingstop of trainingsjasje en een trainingsshirt met korte mouwen bij mooi weer. Het besluit om allemaal in NVC-kleding te trainen is genomen tijdens de ALV van juli 2023. U kunt deze kopen via onze partner Sportzaak Sportief via deze link of fysiek in hun winkel naast de Albert Heijn aan de Amersfoortsestraatweg in Naarden.