• NVC gebruikt de Voetbal.nl app

NVC leden gebruiken de Voetbal.nl app. Via deze app blijven de NVC leden altijd op de hoogte van hun eigen activiteiten en die van NVC. In het programma van de Voetbal.nl app worden de wedstrijden van het team getoond. Wedstrijdwijzigingen en afgelastingen worden direct verwerkt in de Voetbal.nl app. Ook de vrijwilligerstaken, waarop de leden zich inschrijven, zijn zichtbaar in het app programma.

NVC gebruikt ook de Voetbal.nl app als communicatiemiddel om belangrijke informatie snel met de leden te kunnen delen.

Supporters van NVC kunnen de Voetbal.nl app ook gebruiken en stellen dan het team (of meerdere teams of een persoon of meerdere personen) wat ze willen volgen in als Favoriet binnen de app.

De Voetbal.nl app is voor iedereen gratis te downloaden via een mobiel apparaat.

• Wat zie ik als NVC lid in mijn Voetbal.nl app programma?

• Wat zie ik als NVC lid aan wedstrijdinformatie via de Voetbal.nl app?