• Overschrijven

Overschrijven voor de A categorie (teams van bepaald niveau)
    Wanneer u uw lidmaatschap opzegt om daarna lid te worden van een andere vereniging, dan moet u zich voor 15 juni hebben laten inschrijven als spelend lid bij de nieuwe vereniging om in het nieuwe seizoen ook in de A categorie teams uit te mogen komen. Overschrijven naar een A categorie team van een andere vereniging kan ook na de 15e juni, maar dan moet je aan KNVB dispensatieregels voldoen om nog in een A categorie team uit te mogen komen in dat seizoen. Welkde regels dit zijn is op te vragen bij de KNVB. Informatie over wat de A categorie en B categorie teams zijn is te verkrijgen via de KNVB of de nieuwe vereniging.

Overschrijven voor de B categorie (meer recreatief niveau)
    Schrijf je na 15 juni over naar een andere vereniging, dan kan je altijd in een B categorieteam uit komen. Informatie over wat de A categorie en B categorie teams zijn is te verkrijgen bij de nieuwe vereniging.

In welke periode kan je overschrijven
    Overschrijven kan tot het eerste weekend van de maand maart. Als je je inschrijft na deze datum, dan is de overschrijving met ingang van het volgende seizoen van kracht.

Blokkade op overschrijving
    Een vereniging kan bij leden die een betalingsachterstand hebben een financiƫle blokkade aanleggen. Dit blokkeert de overschrijving. Nadat de betalingsachterstand door het vertrekkende lid is voldaan, dan verwijdert de vereniging de blokkade en gaat de overschrijving op dat moment alsnog door.

Klik hier voor informatie over overschrijvingen vanuit de KNVB.

Voor vragen over overschrijvingen kunt u altijd mailen naar info@sv-nvc.nl.