• [UPDATE] Zaterdagprogramma tijdens coronaperiode

[update 25-11-2020]

Het programma voor voor de komende weken is bekend:

Let op: ook voor dit programma geldt dat de kleedkamers en kantine dicht zijn en dat je na afloop van je activiteit gelijk weer het terrein dient te verlaten.

Voor alle coronamaatregelen, klik hier.

***

Sinds vorige week dinsdag zijn strenge maatregelen van kracht om corona verder in te dammen. Dit betekent o.a. dat alle voetbalwedstrijden op zaterdag door de KNVB zijn afgelast.

Maar een zaterdag zonder voetbal kan natuurlijk niet! Gelukkig mogen de jeugdteams nog wel binnen clubverband oefenwedstrijden of toernooien spelen. De jeugdcommissie heeft daarom voor de komende zaterdagen een sportief programma samengesteld voor de Arena, de JO8 t/m JO19 en het G-voetbal.

Wil jij weten hoe laat je op welk veld wordt verwacht? Klik dan op onderstaande link voor het schema:

• Zaterdagprogramma jeugd vanaf 24 oktober

Voor alle coronamaatregelen, klik hier.