• Nieuwe ingang

• Purmerend JO13-1 - NVC JO13-1 2-1 (0-1)

Op zaterdag 9 september uit tegen Purmerend O13-1 uitkomend in de 3e divisie, met nu wel een voltallige selectie. Tijdens de warming up bleek Hidde geblesseerd. Gijs kwam in de tweede helft wel binnen de lijnen, maar bleek toen bepaald niet fit. NVC O13-1 startte deze wedstrijd echter heel goed en via een voorzet van Boet, scoorde Timo na 10 minuten de 0-1. NVC bleef bovenliggend tegen deze 3e divisionist maar verzuimde de belangrijke 0-2 te maken.
    Ook na rust heerste NVC, maar in de 51e en 52e minuut strafte Purmerend knullige fouten achterin bij NVC af en stond het ineens 2-1. Dat werd ook de eindstand. Wel de bloemen, niet de punten. Het was ook duidelijk na deze uitslag dat doorbekeren er niet meer in zat.