• Robert Jansen kandideert zich voor bestuursfunctie

We zijn verheugd mede te kunnen delen dat Robert Jansen aangegeven heeft om vanaf komend seizoen het Bestuur van NVC te komen versterken. De komende maanden loopt hij al een "snuffelstage”. In de ALV eind juni wordt hij officieel voorgedragen aan de leden. Robert kent NVC door en door en zal zeker een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Samen met Arnold, Douwe-Wiebe, Torsten en nog te vinden opvolger van voorzitter Rob Snijders wint het Bestuur aan daadkracht.

Voor degene die Robert nog niet kennen, hij stelt zich graag even aan je voor:

Hoi NVC-ers,

Ik ben Robert. Mijn naam wordt meestal uitgesproken als Robbert en intimi zeggen ook wel Robbie tegen mij. Ik loop al zo'n 46 jaar rond op Sportpark Naarden en ben vanuit FC Chefana en FC Naarden '79 via fusies in 1989 uiteindelijk NVC-er geworden. Als voetballer in mijn jeugd er alles aan gedaan om prof voetballer te worden, maar ik was nèt niet goed genoeg... In de periode bij de senioren er alles aan gedaan om ook zelf nog aan voetballen toe te komen en dat is uiteindelijk ook niet echt gelukt met drie kinderen die allemaal zijn gaan voetballen. Ik ben wellicht van de oude stempel en vind dat je altijd iets kan doen voor de school of vereniging waar je lid van bent of waar je kinderen lid van zijn. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ik ben daarom indertijd begonnen met het trainen van de teams van mijn kinderen en al snel het trainen/coachen van die teams. Niet allemaal tegelijk natuurlijk :-). Twee van de drie voetballen overigens nog altijd bij NVC.

Januari 2010 ben ik het verenigingsbureau van NVC gaan bemannen. Club icoon Jaap Modderaar viel op dat moment onverwachts weg, maar het werk moest wel doorgaan. Vanaf dat moment begreep ik ook dat Jaap standaard "Nu niet" zei als je hem in de kantine iets wilde vragen. Wat heeft die man veel gedaan zeg en hij was daar op dat moment dan ook in zijn "vrije tijd". Al met al is het dus een behoorlijke klus geweest de afgelopen 10 jaar. Gelukkig zijn er gaandeweg om mij heen NVC-ers opgestaan om taken over te nemen en dat is echt heel fijn, want dan kan ik het Bestuur van NVC in. Overigens blijf ik nog wel taken voor het verenigingsbureau doen en als iemand zich geroepen voelt om mij te helpen, dan hoor ik het graag.

Waarom het Bestuur in? Omdat NVC in mijn hart zit en er heel veel staat te gebeuren op dit moment en de komende jaren voor NVC en haar leden. Dat wil ik niet missen. Ik vind daar iets van en wil daar iets over te zeggen hebben. Ik wil dat mijn inspanningen tot nu toe "niet voor niets" zijn geweest en uiteindelijk van NVC een nog mooiere club te maken. Daarom dus.

Hierbij kan NVC echt nog wel wat hulp gebruiken en eigenlijk help je jezelf ook meteen door een vrijwilligersfunctie aan te gaan. Ik ken intussen zoveel mensen via onze club en beschouw hen van jong tot oud allemaal als clubvrienden. Ga ik naar hun verjaardag of komen zij allemaal bij mij? Zeker niet, maar als de nood aan de man is weet ik zeker dat ik bij hen terecht kan en zij kunnen altijd een beroep op mij doen. Dat is wat NVC mij tot nu toe gebracht heeft en daarmee is voor mij voetbal dan ook echt vriendschap.

Daar doe ik het voor. Het is echt niet alleen maar feest, maar ik raad jullie allemaal aan dit ook te gaan ervaren. Ik zie jullie weer bij NVC.