• Rolph Overhaart stopt als TJC

  In 2019 is Rolph begonnen als Technisch Jeugd Coördinator bij NVC en na twee zware seizoenen heeft Rolph besloten om zijn functie neer te leggen. In de afgelopen twee jaar zijn er veel dingen gebeurd en heeft Rolph al zijn energie in de vereniging gestopt om alles draaiende te houden. Naast zijn functie als TJC was Rolph ook speler van NVC 1 en trainer van de O13-1.

  Door een gezinsuitbreiding is het voor Rolph niet meer te doen om naast zijn huidige baan bij de KNVB de tijd en energie te vinden die benodigd zijn voor deze functie.

  ‘’Na 9 jaar trainer te zijn geweest van allerlei verschillende leeftijdscategorieën kreeg ik de kans om mij verder te ontwikkelen bij NVC als TJC. Deze kans heb ik met beide handen gegrepen, in samenwerking met Frank Spermon (Technisch Manager) hebben wij veel stappen kunnen zetten in de professionalisering van onze jeugdopleiding.

  Dit traject ben ik aangegaan in de wetenschap dat wij na 3 seizoenen hier de vruchten van zouden plukken, helaas moet ik er na 2 seizoenen een punt achter zetten maar door de stappen die wij de afgelopen twee jaar hebben gezet kijk ik positief naar de toekomst van NVC. Wij hebben de stappen gezet om gelijke kansen te creëren voor elke speler bij NVC. Bij NVC wordt elk team hetzelfde behandeld. Dus of je nou in een selectieteam speelt of niet, bij NVC zal je dezelfde aandacht krijgen.

  Dit hebben wij gedaan door verschillende dingen op te pakken binnen NVC:

  • NVC Jeugdplan
  • Gemengd voetbal (geen aparte meisjes teams)
  • Elk team heeft de mogelijkheid om twee keer te trainen
  • Trainerscursus voor elke trainer (dit jaar niet doorgegaan door corona)
  • Elk team een trainer

  Ik wil middels deze weg nog het oude en het nieuwe bestuur bedanken voor hun vertrouwen en alle trainers/coördinatoren met wie ik de afgelopen twee jaar prettig heb samengewerkt.

  Frank Spermon en Lars Visser gaan aankomend seizoen de taken van Rolph overnemen. Rolph blijft aankomend seizoen nog wel deel uitmaken van NVC 1 en wij willen Rolph via deze weg bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren.