• Rooster bardienst en wedstrijdsecretariaat

Het rooster voor de bardiensten tot het einde van het seizoen is bekend. Het overzicht is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld.

De realiteit is wel dat wedstrijden en aanvangstijden tot vlak voor de speeldatum kunnen wijzigen. Wijzigingen zijn nog wel te verwachten, omdat nog niet alle wedstrijddagen zijn volgepland en omdat het speelschema van de Arena team op moment van het maken van dit schema nog niet bekend is. Houd dus eventuele berichtgeving hierover in de gaten.

Rol barhoofd
    Aan het begin en einde van de dag is het dienstdoende barhoofd aanwezig. Zij/hij zal de personen die de bardienst draaien op weg helpen. Bij het overdragen van de bardienst vragen we de vertrekkende ploeg, de nieuwe ploeg te informeren. Het barhoofd is gedurende de dag beschikbaar voor dringende vragen. Aan het einde van de dag helpt het barhoofd met het afsluiten.

Bardienst én wedstrijdsecretariaat
    Het overlijden van Rinus Lucas heeft effect op o.a. de bezetting van wedstrijdsecretariaat. Er is daarom besloten dit op de volgende wijze op te lossen. Het wedstrijdsecretariaat wordt ’s ochtends geopend door een ervaren wedstrijdsecretaris en vanaf 12:30 uur wordt deze taak overgenomen door het team dat op dat moment bardienst heeft. De wedstrijdsecretaris is gedurende de dag bereikbaar voor ‘lastige’ vragen.

Dit betekent voor het team dat dienst heeft concreet dat er vanaf nu twee personen achter de bar worden verwacht én iemand die plaats neemt op het wedstrijdsecretariaat. Dat is dus per dienstdoende team drie personen vanaf 12:30 uur.

Rooster
    Het rooster tot het einde van dit seizoen (onder voorbehoud van wijzigingen en/of aanvullingen in de wedstrijdplanning):