• Nieuwe ingang

 • Nieuwe spelers

  🤝 Transfernieuws 🤝

  ▪️

  NVC bouwt door! Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij, en wij zijn dan ook erg blij dat wij nog meer transfers aan jullie bekend kunnen maken! Nog meer nieuwe namen die NVC willen helpen 🖤💛

  ▫️

  Tim van Dijk (foto 1)

  Na een mooi tijdperk bij SDO is het tijd voor een nieuw avontuur bij NVC. Thijs Boeschoten heeft mij geënthousiasmeerd om de overstap te maken. Het verhaal van Cor en de staf is mij positief bevallen. NVC heeft een leuke spelersgroep met een aantal bekende gezichten. Ik kijk er naar uit om er samen een mooi en succesvol seizoen van te maken en belangrijk te zijn voor het team.

  Selectie NVC 2023-2024 blijft groeien

  ▫️

  Youri Snip (foto 2)

  Na zo'n 19 jaar bij SDO te hebben gevoetbald waarvan de laatste 7 jaar in het 2e in de reserve hoofdklasse ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Na goede gesprekken met de staf denk ik deze uitdaging bij NVC te kunnen vinden. Samen met een aantal bekende gezichten hoop ik mijn steentje bij te dragen om de club vooruit te helpen!

  Selectie NVC 2023-2024 blijft groeien 1

  ▫️

  Daan Rosier (foto 3)

  Na een tussenstap van 5 jaar bij SDO in Bussum heb ik de keuze gemaakt om weer terug te keren bij NVC waar het voetbal voor mij is begonnen. De club waar ik mijn hele jeugd heb gespeeld tot en met de zondagselectie. Cor, Olav & John hebben positieve plannen voor de toekomst van NVC welke mij hebben geënthousiasmeerd. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij NVC! 💪

  Selectie NVC 2023-2024 blijft groeien 2

  ▫️

  Jelle Rijerse (foto 4)

  Toen een aantal vrienden en oud teamgenoten aangaven terug te gaan naar NVC ging het bij mij, na een jaar gestopt te zijn, toch weer kriebelen. Na een definitieve zege van het thuisfront en een goed gesprek met Cor en John over de club en hun plannen was er weinig overtuiging meer nodig.

  Ingetrouwd in een echt NVC gezin is het leuk om na 12 jaar weer het NVC tenue te mogen dragen. Ik hoop dat met de bekende gezichten die terug komen het op zaterdag weer even gezellig kan worden als voorheen en dat we met de club weer wat moois kunnen neerzetten.

  Selectie NVC 2023-2024 blijft groeien 3

  ▫️

  Jochem Hol (foto 5)

  Alweer 28 jaar en vroeger gevoetbald tot de Dtjes van VV Zeewolde. Vervolgens verhuisd naar de jeugd van VVOG Harderwijk, waar ik ook jarenlang in de selectie heb gespeeld. Uiteindelijk ben ik toch weer teruggekeerd naar mijn oude liefde, Zeewolde.

  Sinds mei woon ik in Naarden. Via-via ben ik in contact gekomen met John, en dat heeft geleid tot een mooi gesprek met Cor. Vol passie en fanatisme kijk ik uit om samen met het team en de staf er een topseizoen van te maken!

  Selectie NVC 2023-2024 blijft groeien 5

  ▫️

  Tim, Daan, Youri, Jelle en Jochem van harte welkom bij NVC! 🖤💛