• Nieuwe ingang

 • Vrijwilligerstaken om op in te schrijven

  Onderstaande taken kan je met de agenda in de hand plannen via het programma in de Voetbal.nl app. Klik hier voor meer informatie.

  Door het uitvoeren van taken verdien je punten. Zodra je 9 of meer punten hebt behaald, dan heb je jouw bijdrage terugverdiend.

  Wat houden de taken in en wat zijn ze waard?

  Bardienst (3 punten per dienst)
  Tijdens jouw dienst is begeleiding vanuit NVC aanwezig. Je bent werkzaam achter de bar bij NVC en voert bestellingen van de kantinebezoekers uit. Tijdens jouw dienst zorg je voor een schone en veilige werkplek en baromgeving en maak je met regelmaat een rondje door de kantine voor het ophalen van glazen, het opruimen van rommel en het schoonmaken van tafels.

  Keukendienst (3 punten per dienst)
  Tijdens jouw dienst is begeleiding vanuit NVC aanwezig. Je bent werkzaam in de keuken bij NVC en voert bestellingen uit die via een bonnensysteem in de keuken terecht komen. Werkzaamheden bestaan uit het frituren van producten, het maken van tosti’s en gezonde producten. Tijdens jouw dienst zorg je voor een schone en veilige werkplek.

  Wedstrijdsecretariaat (3 punten per dienst)
  Tijdens jouw dienst is begeleiding vanuit NVC aanwezig. Je bent werkzaam op het Wedstrijdsecretariaat van NVC en assisteert bij de uitvoering van de taken. De taken zijn onder meer het ontvangen van teamleiders en scheidsrechters en ze voorzien van een drankje, kleedkamersleutel afhandeling, uitzetten van speelvelden en andere voorkomende taken.

  EHBO (3 punten per dienst)
  Tijdens jouw dienst ben je bij NVC aanwezig en oproepbaar voor zaken die EHBO kennis en kunde vereisen. Je begrijp dat het toonbaar hebben van een EHBO diploma een vereiste is. Inzet varieert van het handelen bij ongelukjes van bezoekers tot blessures bij spelers. Bij NVC zijn een AED en brancard aanwezig. Voor behandeling van personen maak je gebruik van de Fysio/EHBO ruimte.

 • Vrijwilligerstaken om voor aan te melden

  Voor onderstaande taken kan je je alvast aanmelden via het programma in de Voetbal.nl app. Door het uiteindelijk uitvoeren van de taken verdien je punten. Zodra je 9 of meer punten hebt behaald, dan heb je jouw bijdrage terugverdiend.

  Wat houden de taken in en wat zijn ze waard?

  Schoonmaak clubhuis (4 punten per dienst)
  Eens in de zoveel tijd ondergaat het clubhuis van NVC een extra grondige schoonmaakbeurt. Dit zal gebeuren op een moment dat er verder geen bezoekers aanwezig zijn. Begeleiding is aanwezig en de schoonmaaktaken zullen ter plekke verdeeld worden. Meld je alvast aan via de Voetbal.nl app en wacht de informatie vanuit NVC af.

  Onderhoudswerkzaamheden (4 punten per dienst)
  Eens in de zoveel tijd zullen bij NVC extra onderhoudswerkzaamheden gedaan moeten worden. Dit zal gebeuren op een moment dat er verder geen bezoekers aanwezig zijn. Begeleiding is aanwezig en de taken zullen ter plekke verdeeld worden. Dat je handig bent en in bezit van apparatuur en gereedschap is uiteraard van belang. Meld je alvast aan via de Voetbal.nl app en wacht de informatie vanuit NVC af.