• Team van de week: JG2

    Voor de wedstrijd zaterdag 5 oktober thuis tegen KVVA om 14.00 uur, heeft NVC 1 geen mascotte van de week, maar een team van de week. En wat voor een team, een team met toppers!

    De JG2 speelde vorig seizoen een treedje te hoog in de JG Competitie. Dit seizoen weer lekker in de Friends League in de hoogste poule. Een aantal spelers is vertrokken, maar inmiddels ook al weer aangevuld met nieuwe sterren.

    Het team bestaat uit: Luciano, Joey, Bjorn, Lorcan, Senna,Thomas, Mika, Tim, Pascal, Jamie, Yaneiro, Ashraf, Cian, Justin en erespeler Mike. Zij worden getraind en gecoacht door Mick, Ilona, Martin en Harriet (balsponsor van de dag).

    Luciano is de keeper, Joey de topscoorder, Bjorn onze gangmaker, Lorcan de topverdediger, Senna de beer van Naarden, Thomas snelle alleskunner, Mika kan ook alles, Tim vindt iedereen alleen maar groot en lelijk, Pascal scoort moeiteloos van elke plek op het veld, Jamie is de meest geschikte “strontvlieg” en de kleinste, Yaneiro maakt salto’s, Ashraf is de grote aanjager, Cian is de stille kracht, Justin is onze nieuwste aankoop en Mike is onze vechter.