• Nieuwe ingang

 • Team indelingen seizoen 2024-2025

 • Indeling teams voor het seizoen '24-'25

  Om helderheid en transparantie te bieden, volgt NVC de adviezen en richtlijnen van de KNVB bij het maken van de indeling. Daarbij wordt input gevraagd van de trainers, leiders en coaches (voor zover ontvangen) en observaties van jeugdcoördinatoren en de TJCs. Voor meer informatie zie: https://www.sv-nvc.nl/selectieprocedure

  Procedure & Publiceren Indeling

   

  • Op 15 mei kijken we wie op dat moment staan ingeschreven als lid bij NVC. Iedereen die staat ingeschreven en waarvan in geval van nieuwe aanmeldingen de inschrijving is verwerkt en gecommuniceerd naar het  nieuwe lid, wordt meegenomen in de indeling. In sommige gevallen kan blijken dat er teveel of te weinig (nieuwe) leden zijn om een werkbaar (extra) team te formeren. We proberen voor iedereen een passende oplossing te vinden.
  • Alle aanmeldingen na 15 mei tot 1 juli worden verzameld en krijgen bericht of er direct plek is in een team of dat het kind op een wachtlijst komt. Alle aanmeldingen na 1 juli tot de winterstop komen automatisch op een wachtlijst, tenzij er in het geboortejaar van het kind plek is. Tijdens de winterstop wordt op kleine details een nieuwe indeling gemaakt om zo veel mogelijk kinderen te kunnen laten trainen én voetballen.
  • Eind mei wordt de voorlopige indeling voor het nieuwe seizoen gepubliceerd op deze website en via de huidige teamleiders (voor zover van toepassing) gedeeld met de kinderen en ouders van het huidige team. De definitieve indeling wordt in augustus gecommuniceerd.