• Terugblik op eerste seizoenshelft vol leuke activiteiten voor JO8-13

Het seizoen 20/21 werd afgetrapt met het Openingstoernooi op 29 augustus, waarbij de ouders uitleg kregen over het seizoen en de team outfits werden uitgedeeld.

Vervolgens kon er tot de herfstvakantie gewoon competitie worden gespeeld; wat lijkt dat alweer lang geleden!

• In de herfstvakantie deden veel jongens van JO8-13 mee aan de kickboks-clinics. Even wennen aan de strenge meesters en juffen, maar wel heel leuk om even heel iets anders te doen!

Na de herfstvakantie kwam de competitie helaas stil te liggen. Elke zaterdag werden de teams gemixt en kon er gelukkig wel lekker gevoetbald worden. Op 5 december kwamen Sint en de Pieten even mee voetballen met de speciale Sinterklaasochtend en voor de oudere spelers was er een speciaal Footgolf parcours.

• Op 13 december organiseerde Frank Spermon met zijn team een echte clinic, waarbij je kon voetballen met en vragen kon stellen aan Silvester van de Water van Heracles. En we sloten het jaar af met het Givaudan Oliebollentoernooi, toen maar liefst 125 NVC jeugdspelers de strijd aan gingen in de Oliebollen Champions League.

Dank aan iedereen die meegeholpen heeft bij de wedstrijdjes, de toernooitjes en de speciale activiteiten. Op naar een heel mooi 2021!

De Jeugd Commissie