• To Be FC zeer blij met tenues NVC

Wat zijn wij blij met alle voetbalkleding die wij van Sportvereniging N.V.C hebben ontvangen. En wat veel! Ontzettend bedankt en extra dank aan de kledingcommissie van N.V.C. die ervoor heeft gezorgd dat alles fris meegaat naar Ghana.

De kinderen en jongeren van voetbalclub To Be FC worden in de mooie voetbalkleding gestoken. To Be FC is de voetbal Club van de organisatie Stichting To Be Worldwide (www.tobeworldwide , https://www.facebook.com/tobeworldwide ) Als stichting zijn wij al sinds 2004 actief in Ghana en hebben een mooi Educatief Centrum gebouwd in de stad Takoradi, met een kinderbibliotheek (5000 boeken) en een computerlokaal (60 computers). Ook bieden wij een hoop leuke en leerzame activiteiten aan, zoals puzzelen, schaken en groepsprojecten om logisch- en probleemoplossend denken, creativiteit en andere belangrijke vaardigheden, te stimuleren.

Omdat het is bewezen dat sport ook stimulerend werkt bij het leren, zijn wij in 2014 met sportactiviteiten begonnen. Gewoon met wat ballen naar een veld. Voordat we het wisten stonden daar opeens wel 150 kinderen. Nou dat moest wel een beetje worden gestructureerd. Ondertussen hebben een O10, O13, O15 en een O23 team. De jongens uit het O23 team helpen bij het trainen van de jongere teams. Alle teams doen het goed in de competitie en het O23 team is gepromoveerd van de 3de naar de 2de divisie.

Nogmaals namens iedereen bij To Be Worldwide en To Be FC hartelijk dank! De kleding is per boot onderweg en zodra de teams in de kleding spelen, volgen er natuurlijk foto’s.

Stichting To Be Worldwide