• Topverkopers Grote Clubactie bekend

De trekking van de Grote Clubactie is inmiddels geweest (trekkingsuitslag, klik hier), maar dat betekent de we ook kunnen berekenen:

• Hoeveel loten we als NVC hebben verkocht;
    • Wat de opbrengst is voor NVC;
    • Welke speler de meeste loten heeft verkocht;
    • Én welk team de meeste loten heeft verkocht.

Hoeveel loten hebben we verkocht?

We hebben totaal 1.032 loten verkocht waarvan 927 loten via de verkoopboekjes door NVC-spelertjes van JO8 t/m JO13.

Wat is de opbrengst voor NVC?

Met deze 1.032 loten hebben we totaal EUR 2.476,80 verdiend, dat is een prachtig resultaat!

Welke speler heeft de meeste loten verkocht?

Onze beste verkoper is Piet de Bruijn, hij koopt elk jaar 100 loten die hij vervolgens onder zijn NVC-vrienden en ??kennissen verkoopt. Klasse, Piet!

Het individuele klasssement onder de jeugdspelers ziet er als volgt uit:

Kick krijgt als beloning hiervoor een bon bij Sportzaak Sportief van EUR 50, Job een bon van EUR 30 en Tjalle van EUR 20. Gefeliciteerd, jongens! Ook dank aan alle andere verkopers, jullie hebben NVC allemaal héél goed geholpen!

Welke team heeft de meeste loten verkocht?

Bij de score per team heeft GCA-commissie rekening gehouden met het aantal spelers in een team. Een JO8 team heeft nu eenmaal minder spelertjes in een team dan een JO13-team. Hieronder vinden jullie de Top 6 op basis van aantal verkochte loten per speler.

Dit betekent dat de JO11-2 op 27 januari naar de wedstrijd FC Utrecht - FC Emmen mag. En de JO8-1 mag ook omdat ze op de 2e plaats zijn geëindigd. Móchten we nog kaarten over hebben, dan bieden we deze aan aan de JO11-1.

Iedereen weer dank voor jullie inzet. Hoop dat we volgend jaar weer op jullie mogen rekenen!

GCA-commissie