• Trimvoetbalsters nu ook in 7x7 competitie!

  Op woensdagochtend en vrijdagavond heeft NVC nog steeds een groepje enthousiaste trimvoetbalsters op de velden rondlopen. Een aantal van hen doet dit gewoon voor de lol en de conditie. Maar een aantal heeft afgelopen seizoen deelgenomen aan diverse toernooien in de buurt. En dat deden zij niet zonder succes. En dat smaakt natuurlijk naar meer.

  Vandaar dat NVC nu ook meedoet aan de 7x7 vrouwen 30+ van de KNVB

  Dit betekent dat zowel in het voorjaar (feb t/m april) als in het najaar  (sept t/m nov) minimaal vier speelrondes op vrijdagavond worden gespeeld. Telkens dus een soort toernooi. Elke vereniging die deelneemt is tijdens zo'n reeks (minimaal) één keer gastheer. NVC mag op 10 mei dit event hosten.

  Het uitgangspunt van deze opzet is om te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken. Omdat het aantal speelmomenten beperkt is, is de reeks ideaal voor speelsters die voetbal lastig kwijt kunnen in hun drukke agenda, maar ook voor speelsters die op zoek zijn naar een extra speelmoment naast het reguliere voetbal.

  De poule-indeling is te zien inde voetbal.nl app onder de naam NVC VR30+1. De eerste speelronde is vrijdag 8 maart bij HSV Zuidvogels in Huizen.

  NVC vindt het leuk dat er binnen de vrouwen trimvoetbal-tak plaats is voor zowel het recreatief als competitief voetbal. Via deze willen we dan ook iedereen bedanken die dit mogelijk maakt. In het bijzonder Jesse, Niels, Lars, Johan en Rolph die roulerend een training verzorgen.

  Wil jij ook een keer meedoen met het trimvoetbal? Stuur dan een mail naar trimvoetbal@sv-nvc.nl

 •