• Unieke G-voetbal line-up bij NVC

Rond de wedstrijd NVC 1 - Vliegdorp 't vv 1 op 26 oktober a.s., organiseert NVC een unieke line-up met G-voetballers. NVC sluit zich hiermee aan bij het landelijke initiatief van de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport om G-voetbal extra in de schijnwerpers te zetten en op die manier kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking enthousiast te krijgen voor G-voetbal.

Lokale g-voetbal line-ups

NVC  is één van de 22 verenigingen in Nederland die van 19 oktober t/m 10 november een lokale G-voetbal line-up organiseert in Nederland. Samen met de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport wil NVC in deze periode het G-voetbal in the spotlight zetten en zoveel mogelijk G-voetballers kennis laten maken met de lokale vereniging waar zij kunnen voetballen. Kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking die mee willen doen aan de line-up en samen met de spelers van ons eerste elftal het veld op willen lopen kunnen zich aanmelden via www.knvb.nl/line-up of contact opnemen met g-voetbal@sv-nvc.nl

Line-up OranjeLeeuwinnen

Naast deze unieke ervaring ontvangen alle deelnemers aan de lokale line-up ook een kaartje voor de EK-kwalificatiewedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Slovenië op dinsdag 12 november in de GelreDome in Arnhem. Rondom deze wedstrijd vragen de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport ook extra aandacht voor het g-voetbal. In navolging van de g-voetbal ‘Oranjevriendjes’ line-up, die vorig jaar werd georganiseerd bij de Oranje mannen tegen Frankrijk, organiseren zij ook rondom deze wedstrijd wederom een line-up met G-voetballers.