• UPDATE: nieuwe velden NVC

Het was een krappe planning waar weinig lucht in zat en door diverse omstandigheden is er wat vertraging ontstaan bij het klaarmaken van onze velden. Dat geeft ongemak voor onze leden, we beseffen dat terdege, maar jullie geduld zal straks écht beloond worden. Over een paar weken zullen we kunnen genieten van onze 2 grote velden, ons halve (7x7) veld, ons “iets kleiner dan een half” (6x6) veld en ons Arena (4x4) veld. Allemaal kunstgras! Omzoomd door mooie hekwerken en strakke looppaden. Met mooie sponsordoeken aan de hekken en een fraai electronisch scorebord. En kunnen we daar vanaf de picknicktafels op ons nieuwe terras, met ingang naar de kantine en het wedstrijdsecretariaat, heerlijk op toekijken en van genieten. De komende weken zullen er diverse zaken worden afgerond. Een letterlijk rondje langs de velden geeft het volgende:

Veld 1 (hoofdveld)
    Dit veld is een kwartslag gedraaid en loopt nu van de rugby naar de hockey toe. Het was de bedoeling dat het veld zaterdag 5 september bespeelbaar zou zijn. Dat gaat door diverse oorzaken (machinepech en de felle regenbuien van de afgelopen weken) helaas niet lukken. We hebben besloten de dit weekend geplande wedstrijden op veld 1 af te gelasten. Het goede nieuws is dat, gezien de weersvoorspellingen, veld 1 waarschijnlijk aanstaande week wél gereed zal zijn.

Veld 2
    Dit veld is ongemoeid gebleven en wordt nu gebruikt om te trainen en enkele wedstrijden op te spelen.

7x7 Veld
    Dit 7x7 veld is inmiddels bespeelbaar voor wedstrijden en trainingen. Alleen de verlichting moet nog worden geactiveerd. We hopen dat snel tot actie wordt overgegaan, we zitten er bij de Gemeente in ieder geval bovenop.

6x6 Veld
    Veld 6x6 wordt afgerond als veld 1 klaar is. Als de weersomstandigheden mee zitten dan zal dit in de week van 15 september zijn.

4x4 Veld
    Ons 4x4 veld is vanaf zaterdag 5 september bespeelbaar. Dan is ook de leuning van het hekwerk gerealiseerd, zodat het veilig is. De week erna worden staafmatten aangebracht zodat bal niet buiten het veld kan rollen. Daarna brengen we zelf de boarding aan.

Als medio september de velden gereed zijn, moet de rest van het sportpark nog worden afgerond. Volgende week ontvangen we naar verwachting een planning van deze laatste loodjes.

We houden jullie op de hoogte.

Bestuur NVC