• Nieuwe ingang

• Twee keer per week trainen voor alle spelers bij NVC!

NVC biedt elke speler twee keer per week een training aan. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en NVC zet ook gemotiveerde eigen jeugd in uit hogere jeugdteams om de jongste jeugdleden te trainen. Zij worden hierbij begeleid en gecoacht door de hoofdtrainers en de NVC Technisch Jeugd Coördinatoren.

Vragen over de jeugdtrainingen kunt u mailen naar tjc@sv-nvc.nl

De trainingen voor JO8 tot JO12 (met uitzondering van JO11-1) zijn op maandag en woensdag van 17.30 tot 18.30. Graag zien wij dat uw kind 5 minuten van tevoren aanwezig is, opdat er op tijd begonnen kan worden.

Op maandagen trainen we in circuitvorm met bepaalde thema's als aanvallen, verdedigen en omschakelen. Elke trainingsvorm duurt 15 minuten, daarna wordt gedraaid naar een andere vorm in het circuit. De 4 trainingsvormen in het circuit worden telkens 2 keer herhaald. Op de eerste maandag leren de kinderen de vorm kennen, de tweede maandag kennen ze de vorm al en is er meer tijd en aandacht voor de trainingsvorm zelf.

Op woensdagen zijn de trainingen meestal minder vorm-vast maar in voorbereiding op de zaterdagwedstrijd. Wat kan er nog extra geoefend worden?

Plezier en leren staan voorop tijdens de trainingen. Wel verwachten we dat de kinderen met gezonde motivatie op de training verschijnen en spreken we ze, indien nodig, individueel aan op hun inzet. Voetbal is een teamsport, daarbij is inzet van iedereen belangrijk.

In de onderbouw (JO8 tot JO12) wordt NIET getraind in de schoolvakanties, tenzij anders gecommuniceerd.

Technisch Manager Jeugdopleiding: Frank Spermon

Technisch Jeugd Coördinator Bovenbouw: Lars Visser

Technisch Jeugd Coördinator Onderbouw: Alexander Hilberts

Voor de bovenbouw zijn de trainers:

JO17-1: Lars Visser

JO16-1: SAG

JO15-1: Robin van der Does

JO15-2: Arnold Overhaart

JO13-1: Simon Vroege

JO13-2: SAG

Voor de onderbouw zijn de trainers:

JO11-1: Frank Spermon en Morris Vegter (assistent)