• Van alles te doen op NVC-nieuwjaarsreceptie van 6 januari

Op 6 januari worden er diverse wedstrijdjes gespeeld vanaf 13.30 uur. Zo neemt bijvoorbeeld de JO14-1 het op tegen de jeugdtrainers, da’s natuurlijk een beladen potje voor beide partijen. Maar je kunt ook komen kijken naar een 7x7 wedstrijd.

Ook NVC 1 is aanwezig, zij hebben een reguliere training om 14.00 uur om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.

Vanaf 15.00 uur zijn alle leden van NVC welkom op de nieuwjaarsreceptie van NVC. De koffie/thee, het bier, de wijn en de frisdrank zijn lekker makkelijk geprijsd voor €1,-.

Vanaf 15.00 uur is er ook een ruilmiddag van de Plus-voetbalplaatjesactie, dus kom naar NVC als je nog plaatjes moet hebben om je boek vol te hebben óf dat je eenvoudigweg op zoek bent naar je eigen plaatje!

De kans is groot dat de Plus Keverdijk voor iedereen die komt een paar pakjes plaatjes heeft!

Rond 17.00 uur is het praatje van voorzitter Rob Snijders en heffen we met z’n allen het glas op een mooi 2019.

Kom naar de nieuwjaarsreceptie en neem de kids lekker mee, het wordt een gezellige dag.

Bestuur NVC