• Nieuwe ingang

 • Van de voorzitter

  Beste NVC-er,

  Als ik naar buiten kijk zie ik de zon steeds meer schijnen en de temperaturen lopen op. Alles wijst erop dat de zomer eraan komt. Dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een lange pauze, maar niet getreurd, in augustus zal het balletje alweer langzaam gaan rollen. Graag neem ik jullie weer even mee in de ontwikkelingen die spelen bij NVC.

  Zaterdag 1 heeft lijfsbehoud binnen

  Zaterdag 20 mei heeft ons vlaggenschip handhaving in de vierde klasse bewerkstelligd. Tegen het sterke FC Amsterdam was een gelijkspel voldoende, de 3-3 einduitslag zorgde dan ook voor veel vreugde na het laatste fluitsignaal. Een geweldige prestatie van het hele team inclusief de staf. Het was een seizoen met veel uitdagingen, maar de staf heeft desondanks een topprestatie geleverd! Nog een wedstrijd tegen BZC, een gezellige afsluiter met het team en dan op naar Linschoten om het eerste team van het plaatselijke VVL te gaan trainen. Veel succes daar en dank voor alles Frank!

  Indeling jeugdteams voor komend seizoen

  Nu de laatste wedstrijden worden gespeeld is het kijken naar het komende seizoen echt begonnen. Langzaam maar zeker worden de indelingen voor het komende seizoen bekend. De JO8 t/m JO12 is inmiddels bekend gemaakt en ook de andere teams zullen spoedig volgen. Dank aan alle mensen die hieraan mee hebben gewerkt en met name Alexander Hilberts voor de tomeloze inzet om dit te organiseren!

  Kleedkamers

  Met z’n allen kijken we reikhalzend uit naar de realisatie van de nieuwe kleedkamers. Inmiddels zijn we al langzaam begonnen met het treffen van de voorbereidingen. Het is een langdurig proces, maar we zijn vol vertrouwen dat het goed gaat komen. De verwachting is nu dat de oplevering in het eerste kwartaal van 2024 zal zijn.

  Definitieve datum ALV

  De definitieve datum van de Algemene Leden Vergadering is bekend. Op 4 juli zullen we jullie bijpraten over het afgelopen seizoen en meenemen in de ontwikkelingen voor de komende seizoenen. Daarnaast worden jullie meegenomen in de financiële stand van zaken van de club. We hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen!

  Met sportieve groet, mede namens de rest van het bestuur,

  Frans Bartelet, Voorzitter