• Nieuwe ingang

 • Beste NVC-er,

  Begin februari heb ik jullie bijgepraat over de ontwikkelingen bij NVC. Nu bijna twee maanden later is het tijd voor een update. NVC zit niet stil en hier wil ik jullie graag in meenemen!

  Nieuw dreamteam kantine

  De kantine is dé ontmoetingsplek op ons sportpark. Een essentiële rol is het beheren van de kantine. Met Jan van de Dungen (links op de foto) en Edwin Geel (rechts op de foto) (beiden ras NVC-ers) hebben we deze rol ingevuld. Echt top dat jullie dit willen doen! Zij zullen dit niet alleen doen. We hebben een team geformeerd van acht jongens (Casper, Tom, Bob, Yannick, David, Loeka, Jonas en Lau) die samen met Jan en Edwin de kantine kunnen draaien en de vrijwilligers kunnen instrueren en helpen waar nodig. We zijn enorm blij dat we deze opzet hebben kunnen realiseren!

  Van de voorzitter 24 maart 2023

  Uitbreiding bestuur

  Ook in deze editie van “Van de voorzitter” kunnen we weer melden dat het hoofdbestuur is uitgebreid. Dit keer met Fred Kollen. Fred zijn kleinzoon speelt in de jeugd bij NVC. Fred is een zeer ervaren bestuurder en heeft bij de KNVB veel gedaan op het gebied van schrijven en implementeren van o.a. reglementen en statuten. Bij NVC zal Fred zijn juridische expertise gebruiken om vanuit een bestuurdersrol structuur in de vereniging te krijgen en zich bezig te houden met juridische zaken. Een heel concreet voorbeeld zullen jullie tijdens de aankomende ALV meemaken, waar we o.a. de nieuwe statuten zullen presenteren.

  De jeugd doet het goed!

  Zoals ze zeggen “De jeugd heeft de toekomst”, dat geldt ook zeker bij NVC. De combinatie plezier en prestatie staat bij NVC voorop. Het plezier zien we elke zaterdagochtend op de velden en ook de prestatie blijft niet achter. Zo hebben we meerdere jeugdteams die actief zijn in de hoofdklasse en heeft de Jo17-1 het geschopt tot de kwartfinale van het bekertoernooi (helaas was Zeeburgia 2-1 te sterk). We zijn trots op alle jeugdleden!

  Van de voorzitter 24 maart 2023 1 Van de voorzitter 24 maart 2023 2

  FC Utrecht Partnership

  De samenwerking met FC Utrecht blijft mooie activiteiten opleveren. In de vorige editie sprak ik over de FC Utrecht Voetbalschool. Inmiddels is deze van start gegaan en het is mooi om te zien met hoeveel enthousiasme de jeugd meedoet met deze voetbalschool! Daarnaast heeft een groepje leden de wedstrijd FC Utrecht – Go Ahead Eagles van dichtbij mogen aanschouwen voor een gereduceerd tarief. Een fijne samenwerking waar nog veel meer staat te gebeuren!

  Schoolvoetbal een succes

  Afgelopen weekend was de eerste schoolvoetbal dag bij NVC. Er is keihard gewerkt in de voorbereiding, maar ook op de dag zelf om dit tot een succes te maken. En dit is zeker gelukt! De scholen hebben een geweldige dag gehad en op het sportpark was het gezellig druk!

  StukTV en Frans Duijts te gast

  Tot slot, NVC heeft mogen fungeren als decor voor de nieuwste hit van Frans Duits, te vinden via de volgende link: https://m.youtube.com/watch?v=HrHk3WJmtRk.

  Van de voorzitter 24 maart 2023 3

  Zoals jullie kunnen lezen gebeurt er veel bij NVC! Kun je niet wachten om zelf ook je steentje bij te dragen aan onze mooie vereniging? Schroom niet en spreek iemand van het bestuur of jeugdcommissie aan!

  Met sportieve groet, mede namens de rest van het bestuur,

  Frans Bartelet, Voorzitter