• Vernieuwde Club van 100

Ook bij de Club van 100 heeft er dit seizoen een grote verandering plaatsgevonden. Piet de Bruijn heeft, na heel veel jaren, de verantwoordelijkheid overgedragen aan drie nieuwe 'echte NVC'ers'. Andre Lucas, Ellen van den Bosch en Dennis van den Bosch gaan het werk en de fantastische inzet van Piet voortzetten.

Het drietal heeft namens de Club van 100 mooie plannen voor NVC. Er komt allereerst een gloednieuw bord in de nieuwe clubkleuren, waarop alle namen van de leden komen te staan, periodiek wordt er een gezellige borrel georganiseerd voor alle Club van 100 leden, er zijn plannen voor een een Tafeltennistafel en een Teqball tafel voor buiten voor de jeugd. Daarnaast is er een plan om een mooie overkapping te bouwen voor de tribune naast het hoofdveld. Deze mooie projecten kunnen worden gerealiseerd door de leden die de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan de Club van 100. Maar om NVC te blijven ondersteunen bij mooie nieuwe projecten, is het ook belangrijk om nieuwe leden te krijgen, helemaal nu heel veel mensen waanzinnig goed bezig zijn met het nieuwe sportpark. Voor slechts 100 euro per seizoen kun je lid worden en hiermee dus de club net een beetje extra helpen bij prachtige projecten die een bijdrage leveren voor de hele club.

Wil jij lid worden van de Club van 100?
    Stuur dan een mailtje naar: nvc.clubvan100@gmail.com